PUBLICITATE

Sursa :: Alex Rath for Getty Images

Rulade de vita din cuptor

Un preparat tradițional german, care îți va încânta papilele gustative. Aceste rulade de vită sunt gătite lent în cuptor, pentru a se asigura că carnea este moale și suculentă, în timp ce umplutura este impregnată cu aromele de bacon, ceapă și castraveți murați

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Rulade

  • 4 Bucăți Ruladă de vită Adăugat la
  • 4 Bucăți felii de șuncă Adăugat la
  • 4 Bucăți Castraveți murați Adăugat la
  • 2 Bucăți ceapă Adăugat la
  • 4 Lingură Muștar Adăugat la
  • 1 Lingură sare Adăugat la
  • 1 Lingură piper Adăugat la

Sos

  • 500 ml bulion de vită Adăugat la
  • 1 Lingură piure de roșii Adăugat la
  • 1 Lingură făină Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

1. Pentru rețeta de roll-uri de vită din cuptor, încălziți cuptorul la 200 de grade. În timp ce cuptorul se încălzește, pregătiți ingredientele. Tăiați ceapa, feliile de bacon și castraveții murați în fâșii și puneți-le deoparte.

2. Pasul

2. Luati-va ruladele și ungeți fiecare parte cu muștar, înainte de a le condimenta cu sare și piper. Așezați fâșiile de bacon, ceapa și castraveții pe fiecare ruladă și înfășurați-le strâns. Fixați fiecare ruladă cu sfoară de bucătărie sau ace de ruladă.

3. Pasul

3. Puneți ruladele într-o tigaie rezistentă la cuptor și prăjiți-le pe fiecare parte până se rumenesc. Apoi adăugați bulionul de vită și pasta de roșii, și presărați ruladele cu puțină făină.

4. Pasul

4. Puneți tigaia în cuptorul preîncălzit și lăsați rulourile să se topească timp de 90 de minute. Întoarceți rulourile la fiecare 30 de minute pentru a se asigura că gătesc uniform pe ambele părți.

5. Pasul

5. Scoateți tigaia din cuptor și lăsați rulourile de vită să se odihnească câteva minute înainte de a le servi. Puteți servi rulourile cu piure de cartofi sau varză roșie. Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou