Sursa :: Alex Rath for Getty Images
Rulade de vita din cuptor
Un preparat tradițional german, care îți va încânta papilele gustative. Aceste rulade de vită sunt gătite lent în cuptor, pentru a se asigura că carnea este moale și suculentă, în timp ce umplutura este impregnată cu aromele de bacon, ceapă și castraveți murați
Ingrediente
Rulade
- 4 Bucăți Ruladă de vită
- 4 Bucăți felii de șuncă
- 4 Bucăți Castraveți murați
- 2 Bucăți ceapă
- 4 Lingură Muștar
- 1 Lingură sare
- 1 Lingură piper
Sos
- 500 ml bulion de vită
- 1 Lingură piure de roșii
- 1 Lingură făină
Ultimele broșuri
Procedura
1. Pentru rețeta de roll-uri de vită din cuptor, încălziți cuptorul la 200 de grade. În timp ce cuptorul se încălzește, pregătiți ingredientele. Tăiați ceapa, feliile de bacon și castraveții murați în fâșii și puneți-le deoparte.
2. Luati-va ruladele și ungeți fiecare parte cu muștar, înainte de a le condimenta cu sare și piper. Așezați fâșiile de bacon, ceapa și castraveții pe fiecare ruladă și înfășurați-le strâns. Fixați fiecare ruladă cu sfoară de bucătărie sau ace de ruladă.
3. Puneți ruladele într-o tigaie rezistentă la cuptor și prăjiți-le pe fiecare parte până se rumenesc. Apoi adăugați bulionul de vită și pasta de roșii, și presărați ruladele cu puțină făină.
4. Puneți tigaia în cuptorul preîncălzit și lăsați rulourile să se topească timp de 90 de minute. Întoarceți rulourile la fiecare 30 de minute pentru a se asigura că gătesc uniform pe ambele părți.
5. Scoateți tigaia din cuptor și lăsați rulourile de vită să se odihnească câteva minute înainte de a le servi. Puteți servi rulourile cu piure de cartofi sau varză roșie. Poftă bună!