PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/1p1ZXSb8C0c8AI6I7fs7/fb5b9dd5a6614d9b0d17612a008434.jpeg)
Salată cu piept de pui în marinadă BBQ
O salată simplă de vară cu pui aromați la grătar
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 600 g aripi de pui
- 100 g Sos BBQ
- 1 Bucată salată romană
- 100 g maioneză
- 4 căței de usturoi
- 25 g Muștar de Dijon
- 100 g brânză Cheddar rasă
- 5 g Semințe de chimen roman
- 15 g sos de ardei iute
- 20 ml suc de lămâie
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Carnea de pui o macerăm în sosul BBQ și o coacem lent în cuptorul preîncălzit la 170°C aproximativ 20 de minute
2. Pasul
Într-un vas, pregătim dressingul. Amestecăm maioneza cu muștar Dijon, usturoi zdrobit, pastă de chili, brânză rasă și chimen roman. Cei care preferă pot adăuga și ierburi proaspete, cum ar fi coriandru sau pătrunjel plat. Gustăm cu sare și sucul de lămâie
3. Pasul
Ne spalam salata romana de murdarie si o punem intr-un bol mare. Adaugam dressing si amestecam usor totul.
4. Pasul
Serviți salata pe o farfurie, adăugați carnea gătită deasupra și decorați cu ierburi sau chipsuri de baghetă prăjită
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/1p1ZXSb8C0c8AI6I7fs7/d7555b1f707264f12bdc31a0f4b931.jpeg)