PUBLICITATE

Sursa :: DeniseBush from Getty Images Signature

Salată de cartofi cu maioneză

Salată tradițională de cartofi cu maioneză, potrivită ca garnitură pentru felul principal.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 1 kg Cartof Adăugat la
  • 3 bucată ouă Adăugat la
  • 1 bucată ceapă mare Adăugat la
  • 200 ml Maioneză Adăugat la
  • Sare după gust Adăugat la
  • Piper negru măcinat, după gust Adăugat la
  • 2 ro Muștar Adăugat la
  • 2 ro Oțet Adăugat la
  • Diverse legume după gust (de exemplu, ardei, castraveți) Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Se curăță cartofii de coajă și se taie în cuburi mici. Fierbeți-i în apă cu sare până când sunt moi, dar nu se sfărâmă. De obicei, se fierb aproximativ 20 de minute, dar verificați întotdeauna dacă sunt moi cu o furculiță înainte de a-i lua de pe foc.

2. Pasul

În timp ce cartofii se gătesc, fierbeți ouăle. Acest lucru durează aproximativ 10 minute din momentul în care apa începe să fiarbă.

3. Pasul

Se toacă mărunt ceapa și se adaugă în castron. Apoi se adaugă maioneza, muștarul și oțetul. Se amestecă totul bine.

4. Pasul

Când cartofii și ouăle sunt fierte, se lasă să se răcească puțin. Apoi se taie cartofii și ouăle decojite în cuburi și se adaugă în castronul cu celelalte ingrediente.

5. Pasul

La final, adăugați sare și piper după gust și adăugați legume tocate, dacă aveți. Amestecați totul bine și dați la frigider cel puțin o oră înainte de servire. Această salată este mai bună atunci când a avut timp să se răcească, astfel încât aromele să se îmbine cu adevărat.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou