PUBLICITATE

Sursa :: ALLEKO for iStockPhotos

Salată de varză de Bruxelles cu portocală și nucă

O salată sănătoasă și crocantă de varză de Bruxelles cu portocale și nuci. O salată perfectă pentru sezonul rece.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Salată

  • 500 g Conopidă de Bruxelles Adăugat la
  • 2 Portocale Adăugat la
  • 100 g nuci Adăugat la

Îmbrăcare

  • 2 Lingură ulei de măsline Adăugat la
  • 1 Lingură suc de lămâie Adăugat la
  • 1 Cățel de usturoi Adăugat la
  • 1 Pinch sare Adăugat la
  • 1 Pinch piper Adăugat la
  • 2 Lingură Oțet balsamic Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Pentru salata de varză de Bruxelles, curățați varza, o tăiați pe jumătate și o blanchiți într-o oală cu apă clocotită. Apoi se scurge și se lasă să se răcească. Prăjiți-o pe scurt în ulei într-o tigaie.

2. Pasul

Curățați portocalele și tăiați-le în felii. Tăiați nucile grosier.

3. Pasul

Pentru dressing, amestecați uleiul de măsline, sucul de lămâie, oțetul balsamic, usturoiul zdrobit, sarea și piperul într-un castron mic.

4. Pasul

Amestecați varza de Bruxelles, portocalele și nucile într-un bol mare de salată. Adăugați dressing-ul peste și amestecați bine.

5. Pasul

Înainte de servire, lăsați salata de varză de Bruxelles să se infuzeze puțin. Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou