PUBLICITATE
Salată gyros
O excelentă salată
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
6
- 600 g piept de pui
- 2 ro Condimente gyros maspoma slovacia
- un pic ulei
- 1 Salată de gheață
- 7 castraveți murați
- 1 conserve de porumb
- Un pic ketchup
- 1 ceapă mică
- 2 roșii
- 1 maioneză
- 1 iaurt grecesc alb
- sare și piper
- 1 cățel de usturoi zdrobit
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Tăiem carnea în cuburi, adăugăm condimente pentru gyros, sare, puțin ulei și amestecăm. Eu l-am lăsat să stea peste noapte în frigider.
2. Pasul
Prajim carnea pe foc puternic și o lăsam să se răcească.
3. Pasul
Ne pregătim dressing-ul - amestecăm maioneza, iaurtul, usturoiul strivit, sarea și piperul împreună.
4. Pasul
Cel mai bun efect este cu salata într-un bol de sticlă. Punem 3/4 din carne cu sucul la baza. Apoi, punem ceapa tocată mărunt pe carne, apoi castraveții acri tocați mărunt pe ceapa.
5. Pasul
Peste castravetii se toarna porumbul dulce scurs, se unge cu 1/2 din dressing si se taie rosiile.
6. Pasul
Doar un pic de mustar în zig-zag și tăiem varza iceberg în fâșii mai subțiri.
7. Pasul
Pe partea de sus punem restul de dressing și la urma 1/3 de carne.