Sursa :: frederique wacquier from Getty Images
Salata rece de paste
Această salată de paste revigorantă este ideală pentru zilele toride de vară. Este plină de arome, vitamine și de asemenea este foarte simplă și rapidă de preparat.
Ingrediente
Ingredientele principale
- 200 g paste
- 1 ks Ardei roșu
- 1 ks piper galben
- 1 ks dovlecei
- 200 g roșii cherry
- 150 g mozzarella
Îmbrăcăminte
- 3 ro ulei de măsline
- 1 ro Oțet balsamic
- 1 ks Usturoi proaspăt
- 1 ks Lămâie
- 1 Articolul Sare
- 1 Articolul Piper negru
Ultimele broșuri
Procedura
Fierbeți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. După fiert, clătiți-le cu apă rece și lăsați-le să se răcească.
Între timp, pregătiți legumele. Curățați ardeii și tăiați-i în bucăți mici, la fel și dovlecelul. Tăiați roșiile cherry pe jumătate și mozzarella în bucăți.
Puneți un pic de ulei de măsline într-o tigaie și prăjiți ardeii și dovlecelul la o căldură medie. Asezați cu sare și condimente.
Pregătiți dressing-ul. Într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline, oțetul balsamic, usturoiul strivit, sarea și piperul. La final, adăugați sucul de lămâie verde.
Într-un castron mare, adăugați paste răcite, legume prăjite, roșii cherry și bucăți de mozzarella. Adăugați dressing-ul și amestecați bine totul.