Sirop de soc
Rețeta pentru sirop de soc este simplă și gustoasă. Este o modalitate excelentă de a utiliza florile de soc de sezon și de a pregăti manual propriul sirop de casă, care este potrivit pentru prepararea băuturilor răcoritoare.
Ingrediente
- 30 Bucăți Flori de soc
- 11⁄2 kg zahăr
- 2 l apă
- 2 Bucăți lămâie
Ultimele broșuri
Procedura
Mai întâi pregătiți toate ingredientele necesare.
Puneți flori de bază într-un recipient mare împreună cu apă și lămâi, tăiate în felii subțiri.
Lăsați amestecul să stea 24 de ore într-un loc răcoros și întunecat.
După 24 de ore, strecurați amestecul printr-o sită și adăugați zahăr la lichidul infuzat.
Lăsați siropul să fiarbă încet și amestecați constant timp de aproximativ 15 minute, până când zahărul este complet dizolvat.
Turnați siropul fierbinte în sticle curate și închideți-le. Depozitați-le într-un loc răcoros și întunecat.