:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/FWsgnlKchp5vQGsqyXA_/684e71916a391f1ba53158bf88090c.jpeg)
Șnițele de pui cu pesmet, rapid și gustos
O rețetă perfectă pentru cineva care dorește să pregătească un fel de mâncare rapid și ușor, fără a renunța la gust. Snitelele de pui sunt un fel de mâncare clasic și versatil, care pot fi servite alături de salate sau pur și simplu cu cartofi prăjiți.
Ingrediente
- 4 piepturi de pui
- 2 ou
- 1 cană făină
- 2 căni pesmet
- 1 linguriță sare
- 1⁄2 linguriță piper negru măcinat
- ulei pentru prăjit
Ultimele broșuri
Procedura
Începeți prin a pregăti pieptul de pui. Tăiați fiecare piept în felii subțiri, de aproximativ 1/4 inch grosime.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/FWsgnlKchp5vQGsqyXA_/cc5e297dbeb840998567ff18f779fd.png)
Sursa :: Youtube
Bateți ouăle într-un bol și lăsați-le deoparte.
Într-un alt bol, amestecați făina cu sarea și piperul.
Puneți pesmetul într-un bol separat.
Încingeți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Tăvăliți fiecare bucată de pui mai întâi în amestecul de făină, apoi în ou și apoi în pesmet, asigurându-vă că este acoperită în mod uniform cu fiecare strat.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/FWsgnlKchp5vQGsqyXA_/8ef14016922ba70f3dcbe0fbe6e4c2.png)
Sursa :: Youtube
Puneți snițelele în tigaie și prăjiți-le pe fiecare parte timp de 3-4 minute sau până când devin aurii și crocante.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/FWsgnlKchp5vQGsqyXA_/466b18545fd9a9658ad2c6784c9048.png)
Sursa :: Youtube
Scoateți snițelele din tigaie și puneți-le pe un șervețel de hârtie pentru a îndepărta excesul de ulei.
Serviți snițelele de pui calde, alături de garniturile preferate. Poftă bună!