PUBLICITATE
Sursa :: Africa Images from Canva
Somon cu spanac
O rețetă simplă și delicioasă de somon cu spanac preparată în stil slovac. Această rețetă este ideală pentru mese rapide și sănătoase, fie că este vorba de prânz sau cină. Somonul este deosebit de gustos în combinație cu spanac și usturoi, care oferă un gust unic.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Ingrediente principale
- 4 Bucăți somon
- 200 g Spanac
- 4 cuișoare usturoi
Condimente și ulei
- 2 lingurițe Sare
- 1 linguriță Piper negru
- 2 linguri ulei de măsline
- suc de lămâie
- Vin alb
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
40 min.
1. Pasul
Curățați somonul și tăiați-l în porții.
2. Pasul
Încălziți uleiul într-o tigaie și adăugați somonul. Prajiti-l pe ambele părți.
3. Pasul
Adăugați spanacul și cățeii de usturoi. Acoperiți și lăsați să se înăbușe câteva minute, până când spanacul nu este moale.
4. Pasul
Condimentați cu sare și piper.
5. Pasul
Serviți cald.
6. Pasul
Gustul somonului poate fi imbunatatit prin adaugarea unui strop de sucur de lamaie sau vin alb in tigaie.