PUBLICITATE
Sos Bechamel - secretul pentru o bucătărie gourmet!
Sosul Bechamel este unul dintre cele mai versatile sosuri din bucătărie, fiind folosit în multe rețete delicioase, de la lasagna și paste, la gratinuri și legume la cuptor.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 4 linguri unt
- 4 linguri făină
- 2 căni lapte
- 1⁄2 linguriță sare
- 1⁄4 linguriță piper negru măcinat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
15 min.
1. Pasul
Într-o cratiță, topiți untul la foc mediu. Adăugați făina și amestecați energic până când obțineți o pastă omogenă.
Sursa :: Youtube
2. Pasul
Adăugați laptele treptat și amestecați încontinuu pentru a evita formarea cocoloașelor. Continuați să amestecați și fierbeți sosul până când devine gros și cremos.
Sursa :: Youtube
3. Pasul
Adăugați sarea și piperul, amestecând bine.
Sursa :: Youtube