PUBLICITATE

Sursa :: tasha_lyubina from Getty Images

Sos beurre blanc

O rețetă simplă pentru prepararea sosului beurre blanc, care, tradus din franceză, înseamnă 'unt alb'. Acest sos este un component clasic al bucătăriei franceze și se potrivește perfect cu peștele sau fructele de mare.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
2
  • 200 g unt Adăugat la
  • 50 ml vin alb Adăugat la
  • 50 ml Oțet de vin alb Adăugat la
  • 2 ks șalote Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Încălziți vinul, oțetul și șalota într-o oală mică, până când lichidul se evaporă aproape complet. Aproximativ 5 minute.

2. Pasul

Adăugați bucăți de unt și continuați să amestecați până când untul se topește și sosul este neted.

3. Pasul

Se strecoară sosul și se reîncălzește înainte de servire, dar nu se fierbe. Se servește cald.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou