PUBLICITATE
Sursa :: rimmabondarenko
Sos olandez
Sosul olandez este delicios și bogat în gust, ideal pentru a fi servit cu diverse feluri de mâncare.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 2 ks gălbenușuri de ou
- 1 lingură Muștar
- 150 g unt
- 2 linguri Vin alb
- 1 lingură Suc de lămâie
- 1 Pinch Sare
- 1 Pinch piper negru măcinat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Topește untul într-o oală mică la foc mediu, de îndată ce untul s-a topit, îndepărtează-l de pe foc.
2. Pasul
Într-un bol, amestecați gălbenușurile de ou, muștarul, vinul alb și sucul de lămâie. Folosind un mixer, amestecați până când sosul devine neted.
3. Pasul
Adăugați treptat untul topit în amestec, amestecând continuu, pentru a se amesteca bine toate ingredientele.
4. Pasul
Adăugați sare și piper negru după gust. Amestecați din nou.
5. Pasul
Sosul este gata de servit. Poți să-l servești cald sau răcit.