PUBLICITATE

Sursa :: Debbi Smirnoff via Getty Images

Sos vegan de friptură

O versiune delicioasă și simplă vegană a sosului clasic de friptură. Perfect pentru piure de cartofi, tofu prăjit și mai mult.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 Bucată ceapă Adăugat la
  • 2 Degetele de la picioare usturoi Adăugat la
  • 1 Lingura piure de roșii Adăugat la
  • 250 ml bulion de legume Adăugat la
  • 50 ml Sos de soia Adăugat la
  • 1 Pinch sare Adăugat la
  • 1 Pinch piper Adăugat la
  • 1 Lingura ulei de măsline Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

1. Pentru sosul vegan de friptura, curata ceapa si usturoiul si taie-le mic.

2. Pasul

2. Încălziti uleiul de măsline într-o tigaie și prăjiți ceapa și usturoiul în el.

3. Pasul

3. Adăugați pasta de roșii și prăjiți-o puțin.

4. Pasul

4. Stingeți cu supă de legume și sos de soia.

5. Pasul

5. Asezonați sosul vegan de friptură cu sare și piper și lăsați-l la foc mic timp de aproximativ 10 minute.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou