PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/lXsqUc25-l1bMVbZPLys/1508ecca06d4e1ee597e40b8da1c27.png)
Sursa :: Debbi Smirnoff via Getty Images
Sos vegan de friptură
O versiune delicioasă și simplă vegană a sosului clasic de friptură. Perfect pentru piure de cartofi, tofu prăjit și mai mult.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 1 Bucată ceapă
- 2 Degetele de la picioare usturoi
- 1 Lingura piure de roșii
- 250 ml bulion de legume
- 50 ml Sos de soia
- 1 Pinch sare
- 1 Pinch piper
- 1 Lingura ulei de măsline
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
20 min.
1. Pasul
1. Pentru sosul vegan de friptura, curata ceapa si usturoiul si taie-le mic.
2. Pasul
2. Încălziti uleiul de măsline într-o tigaie și prăjiți ceapa și usturoiul în el.
3. Pasul
3. Adăugați pasta de roșii și prăjiți-o puțin.
4. Pasul
4. Stingeți cu supă de legume și sos de soia.
5. Pasul
5. Asezonați sosul vegan de friptură cu sare și piper și lăsați-l la foc mic timp de aproximativ 10 minute.