PUBLICITATE
Sursa :: FB: Varenie je radosť
Sote de pui cu smântână pentru frișcă
Un sote de pui perfect și rapid, cu smântână și paste.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Ingrediente principale
- 500 g piept de pui
- 200 ml Frisca pentru bătut
- 1 ks The Onion
- 2 ro ulei
- 1 ro usturoi
- 1 ks mazăre
- Porumb
- morcovi
Condimente
- 1 ro sare
- 1 Articolul Piper negru
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Tăiați pieptul de pui în fâșii subțiri și ceapa în cubulețe mici.
2. Pasul
Încălziți uleiul în tigaie și adăugați pieptul de pui. Prajiți-le până se auriu.
3. Pasul
Adăugați ceapa și căliți încă 5 minute.
4. Pasul
Adăugați legumele, usturoiul pisat, potriviți cu sare și condimente și prăjiți încă 3 minute.
5. Pasul
Turnați smântână pentru frisca, amestecați și lăsați să fiarbă puțin, până când sosul se combină.
6. Pasul
Serviți cu paste.