PUBLICITATE
Sursa :: goir from Getty Images
Sote de pui cu smântână
Este o rețetă rapidă și ușoară, soluție ideală pentru un prânz sau o cină rapidă.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 500 g piept de pui
- 200 ml cremă de gătit
- 1 ks The Onion
- 2 Articolul unt
- 3 ks usturoi
- sare și piper
- frunze de pătrunjel
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Tăiem pieptul de pui în fâșii subțiri. Curățăm și toacăm mărunt ceapa și usturoiul.
2. Pasul
Topim untul într-o tigaie și prăjim ceapa în el până devine aurie.
3. Pasul
Adăugăm bucăți de pui, usturoi, sare și piper și prăjim pe toate părțile.
4. Pasul
Apoi adăugăm smântână, amestecăm și lăsăm să se tocească timp de 10 minute sub capac.
5. Pasul
Servim tocănița de pui gata preparată cu smântână, de exemplu, cu orez sau piure de cartofi, presărată cu pătrunjel tocat.