PUBLICITATE

Sursa :: goir from Getty Images

Sote de pui cu smântână

Este o rețetă rapidă și ușoară, soluție ideală pentru un prânz sau o cină rapidă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g piept de pui Adăugat la
  • 200 ml cremă de gătit Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 Articolul unt Adăugat la
  • 3 ks usturoi Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
  • frunze de pătrunjel Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Tăiem pieptul de pui în fâșii subțiri. Curățăm și toacăm mărunt ceapa și usturoiul.

2. Pasul

Topim untul într-o tigaie și prăjim ceapa în el până devine aurie.

3. Pasul

Adăugăm bucăți de pui, usturoi, sare și piper și prăjim pe toate părțile.

4. Pasul

Apoi adăugăm smântână, amestecăm și lăsăm să se tocească timp de 10 minute sub capac.

5. Pasul

Servim tocănița de pui gata preparată cu smântână, de exemplu, cu orez sau piure de cartofi, presărată cu pătrunjel tocat.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou