Sursa :: Pixabay: salahgraphic
Spaghete cu sos de roșii
O rețetă simplă, dar absolut delicioasă de spaghete cu sos de roșii. O alegere perfectă pentru un prânz sau cină rapidă.
Ingrediente
- 400 g spaghete
- 2 ks căței de usturoi
- 1 ks The Onion
- 800 g Rosii conservate
- 1 linguriță busuioc
- 1 linguriță oregano
- 2 linguri ulei de măsline
- sare și piper
Ultimele broșuri
Procedura
Puneți uleiul de măsline în tigaie și adăugați ceapa și usturoiul tocate mărunt. Amestecați și prăjiți până ceapa devine moale și aurie.
Adăugați roșiile conservate, busuiocul și oregano. Amestecați, acoperiți și lăsați să fiarbă la foc mic pentru o perioadă de 15 minute.
In timp ce sosul fierte, adăugați spaghettile într-o oală mare cu apă sărată fierbinte. Gătim conform instrucțiunilor de pe pachet până la al dente.
Scurgeți spaghetele, dar lăsați un pic de apă de la fierbere. Adăugați apă de la fierbere și spaghetele la sos și amestecați bine pentru a se asigura că toate spaghetele sunt bine acoperite cu sos.