PUBLICITATE
Sursa :: Kadek Bonit Permadi from Getty Images
Spaghete cu ton
Aceasta rețetă de spaghete cu ton este rapidă și delicioasă, ideală pentru cină.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 400 g spaghete
- 2 ks ceapă
- 2 ks căței de usturoi
- 2 ks Ton de conservă
- 400 g Rosii conservate
- 1 ks Praz
- 1 ro ulei de măsline
- 1 ks busuioc
- brânză tare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
20 min.
1. Pasul
Pregătiți ingredientele. Curățați ceapa și usturoiul. Tăiați prazul în inele subțiri. Spălați și uscați busuiocul.
2. Pasul
Încingem uleiul de măsline în tigaie, adăugăm ceapa tăiată mărunt, usturoiul și prazul.
3. Pasul
Când legumele sunt un pic prăjite, adăugăm conservele de ton și roșii. Amestecăm totul și lăsăm să fiarbă încet timp de 10 minute.
4. Pasul
Între timp, în apă sărată, fierbem spaghetele al dente conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
5. Pasul
Adăugăm spaghetele gata făcute în tigaie la ton, amestecăm.
6. Pasul
Înainte de a servi spaghetele, le presărăm cu brânză.