PUBLICITATE

Sursa :: elena_hramowa for Getty Images

Spaghettii de dovlecel cu usturoi și parmezan

Această rețetă simplă și delicioasă combină spaghettii de dovlecel, cunoscute și sub numele de zoodles, cu aromele bogate ale usturoiului și parmezanului. Acest fel de mâncare este ușor, sănătos și perfect pentru o masă vegetariă rapidă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 4 mare dovlecei Adăugat la
  • 2 căței usturoi Adăugat la
  • 12 Cupa parmezan ras Adăugat la
  • 2 Lingură de masă ulei de măsline Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Pentru a găti spaghetti de dovlecei, pregătește dovleceii cu un spiralizer pentru a face spaghetti.

2. Pasul

Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și adăugați usturoiul tocat. Gătiți-l până devine auriu.

3. Pasul

Adăugați spaghetele de dovlecel și gătiți-le timp de 2-3 minute, până când se înmoaie.

4. Pasul

Luați tigaia de pe aragaz și amestecați parmezanul ras.

5. Pasul

Serviți imediat spaghetele de dovlecei, garnisite cu mai mult parmezan și eventual cu ierburi proaspete.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou