PUBLICITATE
Sursa :: elena_hramowa for Getty Images
Spaghettii de dovlecel cu usturoi și parmezan
Această rețetă simplă și delicioasă combină spaghettii de dovlecel, cunoscute și sub numele de zoodles, cu aromele bogate ale usturoiului și parmezanului. Acest fel de mâncare este ușor, sănătos și perfect pentru o masă vegetariă rapidă.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 4 mare dovlecei
- 2 căței usturoi
- 1⁄2 Cupa parmezan ras
- 2 Lingură de masă ulei de măsline
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
20 min.
1. Pasul
Pentru a găti spaghetti de dovlecei, pregătește dovleceii cu un spiralizer pentru a face spaghetti.
2. Pasul
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și adăugați usturoiul tocat. Gătiți-l până devine auriu.
3. Pasul
Adăugați spaghetele de dovlecel și gătiți-le timp de 2-3 minute, până când se înmoaie.
4. Pasul
Luați tigaia de pe aragaz și amestecați parmezanul ras.
5. Pasul
Serviți imediat spaghetele de dovlecei, garnisite cu mai mult parmezan și eventual cu ierburi proaspete.