Sursa :: HK Fotografie for Adobe Stock
Stippgrütze de casă - Un fel de mâncare din Westfalia
Deși prepararea Stippgrütze necesită ceva timp, merită cu siguranță efortul - acest fel de mâncare rustică și savuroasă este un sfat absolut din bucătăria tradițională din Westfalia. Fiecare familie are propria rețetă, iar aceasta este rețeta mea, pe care acum am făcut-o acasă de multe ori.
Ingrediente
- 750 g Burtă de porc
- 500 g Os de porc
- 2 ceapă
- 1 Confederația Supa verde
- 500 g Hrișcă de hrișcă
- 2 Tablespoon sare
- 2 Linguriță piper
- 1 Linguriță Mărgăritar
- 2 Cârnați Mettwurst
- 2 Budincă neagră
Ultimele broșuri
Procedura
Pentru rețeta Westphalian Stippgrütze, mai întâi examinați burta de porc și îndepărtați șoriciul, dacă mai este încă pe ea - acesta face carnea mai fragedă. Apoi, tăiați burta de porc în bucăți de mărimea unei mușcături.
Se pun oasele de porc, ceapa și verdeața într-o cratiță mare și se umple cu aproximativ 3 litri de apă. Se fierbe timp de aproximativ o oră la foc mic.
Clătiți boabele de hrișcă cu apă rece și apoi adăugați-le în oala de supă. Se fierbe încă 45 de minute.
Între timp, tăiați cârnații și adăugați conținutul în supă. Aveți grijă să nu ardeți cârnații.
Se adaugă carnea de burtă de porc și se condimentează cu sare, piper și măghiran. Se fierbe Westphalian Stippgrütze pentru încă 45 de minute.
Înainte de servire, asigurați-vă că supa are consistența potrivită. Dacă grișul este prea gros, puteți adăuga pur și simplu puțină apă. Ar trebui să fie groasă, dar nu prea subțire. Pâinea proaspătă sau cartofii și varza murată pot fi servite ca garnitură cu Stippgrütze.