PUBLICITATE

Sursa :: Stefan Tomic for Getty Images

Supă cremoasă de varză de Bruxelles

O supă minunat de cremoasă, care capătă o notă unică de mâncare casnică prin folosirea varzei de Bruxelles.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Conopidă de Bruxelles Adăugat la
  • 1 Bucată ceapă Adăugat la
  • 1 Cățel de usturoi usturoi Adăugat la
  • 100 g bacon Adăugat la
  • 1 l bulion de pui Adăugat la
  • 200 ml Smântână Adăugat la
  • 2 Lingură ulei de măsline Adăugat la
  • 1 Pinch sare Adăugat la
  • 1 Pinch piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Pasul 1: Pentru supa de varză de Bruxelles, pregătiți toate ingredientele, spălați legumele și tăiați varza de Bruxelles pe jumătate. Tăiați ceapa și slănina în bucăți mici.

2. Pasul

Pasul 2: Prăjirea cepei, usturoiului și baconului

3. Pasul

Pasul 3: Adăugați varza de Bruxelles la supa de varză de Bruxelles și fierbeți timp de 20 de minute.

4. Pasul

Pasul 4: Adăugarea supă de pui și lăsarea să fiarbă.

5. Pasul

Pasul 5: Adaugă smântână și piureaza supa până devine fină.

6. Pasul

Pasul 6: Asezonează supa de varză de Bruxelles cu sare și piper și servește-o. Adăugați câteva bucăți de legume tăiate pe jumătate și un pic de cremă fraiche pentru garnitură.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou