:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/MG453AYm-6HgFAo_om1B/4a1a39f2f3a8904f57656530e025e6.png)
Sursa :: Stefan Tomic for Getty Images
Supă cremoasă de varză de Bruxelles
O supă minunat de cremoasă, care capătă o notă unică de mâncare casnică prin folosirea varzei de Bruxelles.
Ingrediente
- 500 g Conopidă de Bruxelles
- 1 Bucată ceapă
- 1 Cățel de usturoi usturoi
- 100 g bacon
- 1 l bulion de pui
- 200 ml Smântână
- 2 Lingură ulei de măsline
- 1 Pinch sare
- 1 Pinch piper
Ultimele broșuri
Procedura
Pasul 1: Pentru supa de varză de Bruxelles, pregătiți toate ingredientele, spălați legumele și tăiați varza de Bruxelles pe jumătate. Tăiați ceapa și slănina în bucăți mici.
Pasul 2: Prăjirea cepei, usturoiului și baconului
Pasul 3: Adăugați varza de Bruxelles la supa de varză de Bruxelles și fierbeți timp de 20 de minute.
Pasul 4: Adăugarea supă de pui și lăsarea să fiarbă.
Pasul 5: Adaugă smântână și piureaza supa până devine fină.
Pasul 6: Asezonează supa de varză de Bruxelles cu sare și piper și servește-o. Adăugați câteva bucăți de legume tăiate pe jumătate și un pic de cremă fraiche pentru garnitură.