PUBLICITATE
Sursa :: wmaster890 via Getty Images
Supă de dovlecei cu busuioc
O supă verde și răcoritoare, care pune în valoare aromele dovlecelului și ale busuiocului. Ideală pentru un prânz delicios sau o cină ușoară.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 2 Bucată dovlecei
- 1 Confederația busuioc
- 1 Bucată ceapă
- 2 Bucată căței de usturoi
- 1 l bulion de legume
- 2 Lingură ulei de măsline
- 1 Linguriță sare
- 1 Linguriță piper
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
35 min.
1. Pasul
Pentru supa de dovlecei și busuioc, decojiți și tăiați mai întâi dovleceii, ceapa și usturoiul.
2. Pasul
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare, prăjiți cuburile de ceapă și usturoi în el.
3. Pasul
Adaugă dovlecelul și prăjește-l puțin.
4. Pasul
Se stinge cu supă de legume și se aduce la fierbere.
5. Pasul
Rupeți frunzele de busuioc, adăugați-le la supă și lăsați totul să fiarbă timp de 20 de minute.
6. Pasul
Pasați supa cu un blender până când ajunge la consistența dorită. Condimentați cu sare și piper.
7. Pasul
Serviți supa de dovlecei cu busuioc fierbinte, cu un pic de busuioc proaspăt ca garnitură.