PUBLICITATE

Sursa :: wmaster890 via Getty Images

Supă de dovlecei cu busuioc

O supă verde și răcoritoare, care pune în valoare aromele dovlecelului și ale busuiocului. Ideală pentru un prânz delicios sau o cină ușoară.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 2 Bucată dovlecei Adăugat la
  • 1 Confederația busuioc Adăugat la
  • 1 Bucată ceapă Adăugat la
  • 2 Bucată căței de usturoi Adăugat la
  • 1 l bulion de legume Adăugat la
  • 2 Lingură ulei de măsline Adăugat la
  • 1 Linguriță sare Adăugat la
  • 1 Linguriță piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

35 min.
1. Pasul

Pentru supa de dovlecei și busuioc, decojiți și tăiați mai întâi dovleceii, ceapa și usturoiul.

2. Pasul

Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare, prăjiți cuburile de ceapă și usturoi în el.

3. Pasul

Adaugă dovlecelul și prăjește-l puțin.

4. Pasul

Se stinge cu supă de legume și se aduce la fierbere.

5. Pasul

Rupeți frunzele de busuioc, adăugați-le la supă și lăsați totul să fiarbă timp de 20 de minute.

6. Pasul

Pasați supa cu un blender până când ajunge la consistența dorită. Condimentați cu sare și piper.

7. Pasul

Serviți supa de dovlecei cu busuioc fierbinte, cu un pic de busuioc proaspăt ca garnitură.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou