PUBLICITATE
Sursa :: zia_shusha from Getty Images
Supă de fasole cu legume și carne afumată
O supă de fasole cu legume, gustoasă și sățioasă, completată de aroma cărnii afumate.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 500 g Fasole
- 1 ks morcovi
- 1 ks The Onion
- 1 ks Pătrunjel
- 2 ks Cartofi
- 200 g Carne afumată
- Sare, piper
- 2 ks Roșii
- usturoi
- frunză de dafin
- Condimente noi
- ulei
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
120 min.
1. Pasul
Se înmoaie fasolea în apă, de preferință peste noapte. Se scurge și se pune la fiert într-o oală cu apă, se adaugă uleiul, ceapa întreagă, usturoiul, foaia de dafin și piperul.
2. Pasul
Se fierbe fasolea timp de aproximativ o oră, până se înmoaie.
3. Pasul
Între timp, se prăjesc într-o tigaie ceapa tăiată mărunt, morcovul, pătrunjelul și cartofii tăiați cubulețe.
4. Pasul
Se adaugă carnea afumată tăiată în bucăți.
5. Pasul
Adăugați legumele și cârnații la fasole și gătiți încă 20 de minute.
6. Pasul
Se adaugă apoi roșiile tăiate și se condimentează totul cu sare și piper.