PUBLICITATE

Sursa :: zia_shusha from Getty Images

Supă de fasole cu legume și carne afumată

O supă de fasole cu legume, gustoasă și sățioasă, completată de aroma cărnii afumate.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Fasole Adăugat la
  • 1 ks morcovi Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 1 ks Pătrunjel Adăugat la
  • 2 ks Cartofi Adăugat la
  • 200 g Carne afumată Adăugat la
  • Sare, piper Adăugat la
  • 2 ks Roșii Adăugat la
  • usturoi Adăugat la
  • frunză de dafin Adăugat la
  • Condimente noi Adăugat la
  • ulei Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Se înmoaie fasolea în apă, de preferință peste noapte. Se scurge și se pune la fiert într-o oală cu apă, se adaugă uleiul, ceapa întreagă, usturoiul, foaia de dafin și piperul.

2. Pasul

Se fierbe fasolea timp de aproximativ o oră, până se înmoaie.

3. Pasul

Între timp, se prăjesc într-o tigaie ceapa tăiată mărunt, morcovul, pătrunjelul și cartofii tăiați cubulețe.

4. Pasul

Se adaugă carnea afumată tăiată în bucăți.

5. Pasul

Adăugați legumele și cârnații la fasole și gătiți încă 20 de minute.

6. Pasul

Se adaugă apoi roșiile tăiate și se condimentează totul cu sare și piper.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou