PUBLICITATE

Sursa :: milanfoto from Getty Images

Supă de gulaș cu cârnați

Încercați supa clasică de gulaș îmbogățită cu gustul intens al cârnaților. Această supă este perfectă pentru zilele reci și cu siguranță vă va încălzi.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g carne de vită Adăugat la
  • 2 ks The Onion Adăugat la
  • 4 ks cartof Adăugat la
  • 4 ks Cârnați Adăugat la
  • 2 Linguri untură Adăugat la
  • 2 Linguri paprika dulce Adăugat la
  • 1 Lingura Mărgăritar Adăugat la
  • 1 Lingura chimen Adăugat la
  • 2 l apă Adăugat la
  • 2 Bucăți frunză de dafin Adăugat la
  • 4 Bucăți Piper întreg Adăugat la
  • 2 Linguri Sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Prăjiți ceapa tăiată în slănină până devine aurie.

2. Pasul

Adăugați carnea de vită tăiată și lăsați-o să se prăjească până când carnea devine tare pe toate părțile.

3. Pasul

Îndepărtați tigaia de pe aragaz și adăugați ardeiul, amestecați bine.

4. Pasul

Adăugați apă, frunză de dafin, piper, majoran și chimen. Puneți totul într-o oală mai mare și fierbeți acoperit aproximativ o oră.

5. Pasul

Între timp, curățați cartofii și tăiați-i în cuburi. Adăugați-i în oală.

6. Pasul

Tăiați cârnații în rondele și adăugați-i și în oală. Fierbeți încă 15 minute sau până când cartofii sunt moi.

7. Pasul

Condimentați supa cu sare și serviți-o fierbinte.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou