Sursa :: milanfoto from Getty Images
Supă de gulaș cu cârnați
Încercați supa clasică de gulaș îmbogățită cu gustul intens al cârnaților. Această supă este perfectă pentru zilele reci și cu siguranță vă va încălzi.
Ingrediente
- 500 g carne de vită
- 2 ks The Onion
- 4 ks cartof
- 4 ks Cârnați
- 2 Linguri untură
- 2 Linguri paprika dulce
- 1 Lingura Mărgăritar
- 1 Lingura chimen
- 2 l apă
- 2 Bucăți frunză de dafin
- 4 Bucăți Piper întreg
- 2 Linguri Sare
Ultimele broșuri
Procedura
Prăjiți ceapa tăiată în slănină până devine aurie.
Adăugați carnea de vită tăiată și lăsați-o să se prăjească până când carnea devine tare pe toate părțile.
Îndepărtați tigaia de pe aragaz și adăugați ardeiul, amestecați bine.
Adăugați apă, frunză de dafin, piper, majoran și chimen. Puneți totul într-o oală mai mare și fierbeți acoperit aproximativ o oră.
Între timp, curățați cartofii și tăiați-i în cuburi. Adăugați-i în oală.
Tăiați cârnații în rondele și adăugați-i și în oală. Fierbeți încă 15 minute sau până când cartofii sunt moi.
Condimentați supa cu sare și serviți-o fierbinte.