PUBLICITATE

Sursa :: pundapanda Canva

Supă de năut cu smântână și spanac

Această supă de năut bogat condimentată și cremoasă este cu adevărat un fel de mâncare special. Combinația delicioasă de smântână și spanac este o alegere ideală pentru o zi rece de iarnă sau pentru o zi obișnuită din săptămână.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 200 g năut Adăugat la
  • 1 db ceapă Adăugat la
  • 2 gerezd usturoi Adăugat la
  • 300 g Spanac Adăugat la
  • 250 ml Smântână tare Adăugat la
  • 1 linguriță Turmeric Adăugat la
  • 12 linguriță Ardei umplut Adăugat la
  • 1 db Chili uscat Adăugat la
  • 1 linguriță Sare Adăugat la
  • 500 ml apă Adăugat la
  • 2 lingură ulei de măsline Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Inmuiem nautul de cicoare seara precedenta.

2. Pasul

Tăiem ceapa și usturoiul în bucăți mici.

3. Pasul

Încălzim uleiul de măsline într-o oală mare, adăugăm ceapa și usturoiul, apoi le călim până devin transparente.

4. Pasul

Adăugăm năutul, turmericul, paprika și chili, apoi amestecăm.

5. Pasul

Adăugăm apa, apoi o sărăm.

6. Pasul

Gătim supa la foc mediu până când năutul se înmoaie.

7. Pasul

Adăugăm spanacul, apoi îl amestecăm și îl gătim încă 5 minute.

8. Pasul

În final, adăugăm smântâna, apoi o amestecăm și o lăsăm să fiarbă încă 1-2 minute.

9. Pasul

Înainte de servire, verificăm aromele și, dacă este necesar, le corectăm.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou