PUBLICITATE

Sursa :: YelenaYemchuk from Getty Images

Supă de pește de Crăciun

Am pregătit această rețetă de supă de pește de Crăciun de nenumărate ori, este o parte tradițională și esențială a sărbătorilor noastre de Crăciun.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 1 kg Capete și oase de pește Adăugat la
  • 2 bucată Morcovi Adăugat la
  • 2 bucată Pătrunjel Adăugat la
  • 1 bucată The Onion Adăugat la
  • 3 zrnka Ardei Adăugat la
  • 3 bucată Cuișoare Adăugat la
  • frunză de dafin Adăugat la
  • 100 ml Vin alb Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • 2 l Ape Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Se spală bine capetele și oasele de pește și se pun într-o oală mare.

2. Pasul

Se adaugă morcovii și pătrunjelul curățate și tocate, ceapa, ardeiul, cuișoarele, foaia de dafin, sarea și apa. Se acoperă și se lasă să se gătească încet timp de aproximativ 1½ ore.

3. Pasul

Apoi se strecoară stocul printr-o sită fină și se pune înapoi într-o oală curată.

4. Pasul

Se adaugă vinul alb și se amestecă. Eu prefer un vin semi-sec aici, dar las supa să fiarbă pentru a lăsa alcoolul din vin să se evapore. În acest fel, supa are o aromă mai fină și mai rafinată.

5. Pasul

Supa de pește de Crăciun este gata, trebuie doar să o serviți. O puteți asezona cu sare după gust.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou