PUBLICITATE

Sursa :: undefined undefined from Getty Images

Supă de roșii cu orez

Supă tradițională de roșii cu adaos de orez. Perfectă pentru prânzul zilnic sau cina. Prepararea sa nu necesită multe pași complicați, iar rezultatul final va încânta cu siguranță iubitorii de mâncare casă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Supa

  • 6 Bucată Roșii Adăugat la
  • 1 bucată ceapă Adăugat la
  • 2 dinți usturoi Adăugat la
  • 1 lingură ulei de măsline Adăugat la
  • 112 litri bulion de legume Adăugat la
  • 1 ciupitură sare Adăugat la
  • 1 ciupitură piper Adăugat la

Orez

  • 1 sticlă Orez Adăugat la
  • 2 ochelari apă Adăugat la
  • 1 ciupitură sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Pregătiți ingredientele. Spălați roșiile, ceapa și usturoiul. Coajați ceapa și usturoiul. Tăiați roșiile în sferturi, ceapa mărunt, iar usturoiul stoarceți-l printr-o presă.

2. Pasul

Încălzește uleiul în tigaie, adaugă ceapa și usturoiul. Prăjește până când ceapa devine translucidă.

3. Pasul

Adaugă roșiile în tigaie, prăjește câteva minute până când roșiile se înmoaie.

4. Pasul

Adaugă supă de legume, condimentează cu sare și piper. Fierbe la foc mediu timp de aproximativ 30 de minute.

5. Pasul

Pregătiți apa pentru orez, adăugați sare și orez. Gătește conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

6. Pasul

Mixează supa cu blenderul până devine o masă netedă.

7. Pasul

Serviți supa cu adaos de orez fiert.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou