Sursa :: undefined undefined from Getty Images
Supă de roșii cu orez
Supă tradițională de roșii cu adaos de orez. Perfectă pentru prânzul zilnic sau cina. Prepararea sa nu necesită multe pași complicați, iar rezultatul final va încânta cu siguranță iubitorii de mâncare casă.
Ingrediente
Supa
- 6 Bucată Roșii
- 1 bucată ceapă
- 2 dinți usturoi
- 1 lingură ulei de măsline
- 11⁄2 litri bulion de legume
- 1 ciupitură sare
- 1 ciupitură piper
Orez
- 1 sticlă Orez
- 2 ochelari apă
- 1 ciupitură sare
Ultimele broșuri
Procedura
Pregătiți ingredientele. Spălați roșiile, ceapa și usturoiul. Coajați ceapa și usturoiul. Tăiați roșiile în sferturi, ceapa mărunt, iar usturoiul stoarceți-l printr-o presă.
Încălzește uleiul în tigaie, adaugă ceapa și usturoiul. Prăjește până când ceapa devine translucidă.
Adaugă roșiile în tigaie, prăjește câteva minute până când roșiile se înmoaie.
Adaugă supă de legume, condimentează cu sare și piper. Fierbe la foc mediu timp de aproximativ 30 de minute.
Pregătiți apa pentru orez, adăugați sare și orez. Gătește conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Mixează supa cu blenderul până devine o masă netedă.
Serviți supa cu adaos de orez fiert.