PUBLICITATE

Sursa :: freepik

Supă

Supa este gustoasă și sățioasă, o alegere excelentă într-o zi rece de iarnă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 30 dkg Sóletbab Adăugat la
  • 2 mare ceapă roșie Adăugat la
  • 3 gerezd usturoi Adăugat la
  • 30 dkg Pulpă afumată Adăugat la
  • 3 lingură ulei Adăugat la
  • 2 lingură făină Adăugat la
  • 1 linguriță Ardei roșu Adăugat la
  • 12 linguriță chimen măcinat Adăugat la
  • 12 linguriță sare Adăugat la
  • 12 linguriță piper Adăugat la
  • 1 mic Buchet de pătrunjel Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

150 min.
1. Pasul

Înmuiați fasolea cu o noapte înainte pentru a o înmuia. Întotdeauna încerc să cumpăr fasole proaspătă, de bună calitate, acest lucru este important pentru rezultatul final.

2. Pasul

Se taie ceapa cubulețe și se zdrobește usturoiul. Eu aleg capetele de ceapă frumoase, întregi, pentru că de obicei sunt mai gustoase.

3. Pasul

Tăiați quark-ul în cuburi mai mari. Este important să folosiți cotlete de porc afumate, deoarece acestea dau gustul caracteristic preparatului.

4. Pasul

Se încinge uleiul într-o cratiță și se prăjește ceapa și usturoiul. Este important să nu se ardă, deoarece va face mâncarea amară.

5. Pasul

Se presară cu făină, apoi se adaugă ardeiul roșu, sarea, piperul și chimenul. Se amestecă ușor pentru a amesteca bine condimentele și pentru a îmbina aromele.

6. Pasul

Adăugați fasolea și năutul, turnați apă cât să le acopere. Se lasă să fiarbă la foc mic timp de 2 ore. Nu acoperiți complet oala, deoarece fasolea se va găti mai ușor dacă aburul poate ieși.

7. Pasul

Înainte de a fi gata, se presară cu pătrunjel. Felul de mâncare își va pierde culoarea verde pe măsură ce se gătește, așa că presărați pătrunjelul la sfârșit.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou