Sursa :: freepik
Supă
Supa este gustoasă și sățioasă, o alegere excelentă într-o zi rece de iarnă.
Ingrediente
- 30 dkg Sóletbab
- 2 mare ceapă roșie
- 3 gerezd usturoi
- 30 dkg Pulpă afumată
- 3 lingură ulei
- 2 lingură făină
- 1 linguriță Ardei roșu
- 1⁄2 linguriță chimen măcinat
- 1⁄2 linguriță sare
- 1⁄2 linguriță piper
- 1 mic Buchet de pătrunjel
Ultimele broșuri
Procedura
Înmuiați fasolea cu o noapte înainte pentru a o înmuia. Întotdeauna încerc să cumpăr fasole proaspătă, de bună calitate, acest lucru este important pentru rezultatul final.
Se taie ceapa cubulețe și se zdrobește usturoiul. Eu aleg capetele de ceapă frumoase, întregi, pentru că de obicei sunt mai gustoase.
Tăiați quark-ul în cuburi mai mari. Este important să folosiți cotlete de porc afumate, deoarece acestea dau gustul caracteristic preparatului.
Se încinge uleiul într-o cratiță și se prăjește ceapa și usturoiul. Este important să nu se ardă, deoarece va face mâncarea amară.
Se presară cu făină, apoi se adaugă ardeiul roșu, sarea, piperul și chimenul. Se amestecă ușor pentru a amesteca bine condimentele și pentru a îmbina aromele.
Adăugați fasolea și năutul, turnați apă cât să le acopere. Se lasă să fiarbă la foc mic timp de 2 ore. Nu acoperiți complet oala, deoarece fasolea se va găti mai ușor dacă aburul poate ieși.
Înainte de a fi gata, se presară cu pătrunjel. Felul de mâncare își va pierde culoarea verde pe măsură ce se gătește, așa că presărați pătrunjelul la sfârșit.