PUBLICITATE
Tarta cu căpșuni și brânză de vaci

Tarta cu căpșuni și brânză de vaci

Tarte rapide și ușoare

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8
  • 1 produse de patiserie pufoasă Adăugat la
  • Brânză de vaci grasă Adăugat la
  • căpșuni proaspete Adăugat la
  • pentru stropire zahăr de cofetărie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Pasta foietaj refrigerată o tăiem pe lung în 4 părți.

2. Pasul

Vom tăia fiecare parte prin mijloc. Ne vor rezulta 8 triunghiuri.

3. Pasul

Ungem fiecare triunghi cu brânză și adăugăm căpșuni feliate deasupra.

4. Pasul

Îl rulăm și presăm ușor capetele pentru a evita scurgerea.

5. Pasul

Punem pe foaie de copt si introducem in cuptorul incins.

6. Pasul

Coacem la 180/25 de minute sau după nevoie până la auriu.

7. Pasul

Alegem, lăsăm să se răcească și presărăm cu zahăr pudră.

8. Pasul

Puteți alege și alte umpluturi: gem, unt de arahide, unt, ciocolată.

9. Pasul

Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou