PUBLICITATE
Tarta cu căpșuni și brânză de vaci
Tarte rapide și ușoare
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
- 1 produse de patiserie pufoasă
- Brânză de vaci grasă
- căpșuni proaspete
- pentru stropire zahăr de cofetărie
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Pasta foietaj refrigerată o tăiem pe lung în 4 părți.
2. Pasul
Vom tăia fiecare parte prin mijloc. Ne vor rezulta 8 triunghiuri.
3. Pasul
Ungem fiecare triunghi cu brânză și adăugăm căpșuni feliate deasupra.
4. Pasul
Îl rulăm și presăm ușor capetele pentru a evita scurgerea.
5. Pasul
Punem pe foaie de copt si introducem in cuptorul incins.
6. Pasul
Coacem la 180/25 de minute sau după nevoie până la auriu.
7. Pasul
Alegem, lăsăm să se răcească și presărăm cu zahăr pudră.
8. Pasul
Puteți alege și alte umpluturi: gem, unt de arahide, unt, ciocolată.
9. Pasul
Poftă bună!