Sursa :: brebca from Getty Images
Tarta cu cireșe și budincă
Această delicioasă tartă cu cireșe și budincă este alegerea ideală pentru oamenii care iubesc deserturile dulci. Este fină, gustoasă și se pregătește cu ușurință. Combinația de cireșe proaspete și umplutură cremoasă de budincă vă va satisface cu siguranță.
Ingrediente
Adesea
- 200 g făină autogresată
- 100 g unt
- 50 g zahăr
- 1 ks ou
- 1 linguriță Praf de copt
Conținut
- 500 g Cireșe
- 2 Pachete budincă de vanilie
- 500 ml lapte
- 2 ro zahăr
Ultimele broșuri
Procedura
Preîncălziți cuptorul la 180°C. Aluatul: Într-un bol, amestecați făina cu praful de copt, adăugați untul, zahărul și ouăle. Amestecați și lucrați aluatul.
Rulați frecvent și transferați într-o formă de tort unsă. Întindeți pe toată suprafața și pe margini.
Conținut: Cireșe spălate, fără sâmburi.
Gătiți budinca conform instrucțiunilor de pe ambalaj în lapte, adăugați zahăr.
Răspândiți cireșele pe drum și turnați budinca peste ele.
Coaceți plăcinta în cuptor timp de aproximativ 45 de minute.
Lăsați torta să se răcească și apoi o puteți presăra cu zahăr pudră.