PUBLICITATE

Sursa :: brebca from Getty Images

Tarta cu cireșe și budincă

Această delicioasă tartă cu cireșe și budincă este alegerea ideală pentru oamenii care iubesc deserturile dulci. Este fină, gustoasă și se pregătește cu ușurință. Combinația de cireșe proaspete și umplutură cremoasă de budincă vă va satisface cu siguranță.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Adesea

  • 200 g făină autogresată Adăugat la
  • 100 g unt Adăugat la
  • 50 g zahăr Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la
  • 1 linguriță Praf de copt Adăugat la

Conținut

  • 500 g Cireșe Adăugat la
  • 2 Pachete budincă de vanilie Adăugat la
  • 500 ml lapte Adăugat la
  • 2 ro zahăr Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

105 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180°C. Aluatul: Într-un bol, amestecați făina cu praful de copt, adăugați untul, zahărul și ouăle. Amestecați și lucrați aluatul.

2. Pasul

Rulați frecvent și transferați într-o formă de tort unsă. Întindeți pe toată suprafața și pe margini.

3. Pasul

Conținut: Cireșe spălate, fără sâmburi.

4. Pasul

Gătiți budinca conform instrucțiunilor de pe ambalaj în lapte, adăugați zahăr.

5. Pasul

Răspândiți cireșele pe drum și turnați budinca peste ele.

6. Pasul

Coaceți plăcinta în cuptor timp de aproximativ 45 de minute.

7. Pasul

Lăsați torta să se răcească și apoi o puteți presăra cu zahăr pudră.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou