:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/tMGAL_N4cdeMkn45qYB8/581088760bc70094070d8b3b95070b.jpeg)
Tartar de dovlecel
Sunți printre iubitorii de tartar? Ați încercat deja tartarul fără carne? Doar câteva ingrediente, o pâine prăjită minunată și un tartar de dovlecel perfect este gata de servire.
Ingrediente
- 2 dovlecei
- 3 usturoi
- 1 ceapă roșie
- 2 Articolul Muștar de Dijon
- 1⁄2 Articolul sare
- 1 ro Sos de soia
- 2 ro ketchup
- 1 ro piper negru măcinat
- 1 ro ardei dulce măcinat
- 1 Articolul Arpagic
Ultimele broșuri
Procedura
Radeți dovlecelul pe o răzătoare mare, sărați și lăsați-l să stea timp de 10 minute.
Curățăm varza și o stoarcem pentru a elimina apa în exces.
Încălzim puțin ulei într-o tigaie, în care prăjim ceapa tăiată mărunt.
Adăugăm boia de ardei dulce măcinată și prăjim pentru un minut.
Punem dovlecelul in tigaie impreuna cu mustarul, ketchupul si sosul de soia si gatim, amestecand ocazional, 7-8 minute.
La final adăugăm cățeii de usturoi presați, condimentăm și, dacă preferăm, adăugăm sare și lăsăm să fiarbă pentru încă 2-3 minute.
Servim tartarul de dovlecel finisat pe pâine integrală prăjită, împrăștiat cu chives.