PUBLICITATE

Tartar de dovlecel

Sunți printre iubitorii de tartar? Ați încercat deja tartarul fără carne? Doar câteva ingrediente, o pâine prăjită minunată și un tartar de dovlecel perfect este gata de servire.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 2 dovlecei Adăugat la
  • 3 usturoi Adăugat la
  • 1 ceapă roșie Adăugat la
  • 2 Articolul Muștar de Dijon Adăugat la
  • 12 Articolul sare Adăugat la
  • 1 ro Sos de soia Adăugat la
  • 2 ro ketchup Adăugat la
  • 1 ro piper negru măcinat Adăugat la
  • 1 ro ardei dulce măcinat Adăugat la
  • 1 Articolul Arpagic Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Radeți dovlecelul pe o răzătoare mare, sărați și lăsați-l să stea timp de 10 minute.

2. Pasul

Curățăm varza și o stoarcem pentru a elimina apa în exces.

3. Pasul

Încălzim puțin ulei într-o tigaie, în care prăjim ceapa tăiată mărunt.

4. Pasul

Adăugăm boia de ardei dulce măcinată și prăjim pentru un minut.

5. Pasul

Punem dovlecelul in tigaie impreuna cu mustarul, ketchupul si sosul de soia si gatim, amestecand ocazional, 7-8 minute.

6. Pasul

La final adăugăm cățeii de usturoi presați, condimentăm și, dacă preferăm, adăugăm sare și lăsăm să fiarbă pentru încă 2-3 minute.

7. Pasul

Servim tartarul de dovlecel finisat pe pâine integrală prăjită, împrăștiat cu chives.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou