PUBLICITATE

Sursa :: HeikeRau from Getty Images

Tartele de ciocolată

Rețetă pentru delicioase tartine dulci de ciocolată, care sunt astfel de prăjituri mici.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8
  • 250 g Făină simplă Adăugat la
  • 125 g Unt Adăugat la
  • 100 g zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 1 bucată ou Adăugat la
  • un vârf de cuțit de sare Adăugat la
  • 200 g ciocolată neagră Adăugat la
  • 200 ml Frișcă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

50 min.
1. Pasul

În primul rând, se pregătește aluatul pentru tarte. Puneți într-un castron făina simplă, untul, zahărul pudră, oul și un praf de sare.

2. Pasul

Se amestecă bine ingredientele pentru a forma un aluat omogen. Lăsați aluatul să se odihnească în frigider timp de 30 de minute.

3. Pasul

După o jumătate de oră, se întinde aluatul și se taie cercuri, care se pun în forme de tarte.

4. Pasul

Se pune aluatul la copt în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru aproximativ 10-15 minute.

5. Pasul

În timp ce aluatul se coace, se pregătește umplutura de ciocolată. Se încălzește frișca, dar nu se fierbe. Tăiați ciocolata neagră în bucăți mai mici și puneți-o în crema fierbinte.

6. Pasul

Se amestecă bine amestecul rezultat până când ciocolata se topește.

7. Pasul

Apoi împărțiți umplutura de ciocolată finită în tartelele răcite, le puteți presăra cu nuci sau le puteți stropi cu frișcă înainte de a le servi.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou