Sursa :: HeikeRau from Getty Images
Tartele de ciocolată
Rețetă pentru delicioase tartine dulci de ciocolată, care sunt astfel de prăjituri mici.
Ingrediente
- 250 g Făină simplă
- 125 g Unt
- 100 g zahăr de cofetărie
- 1 bucată ou
- un vârf de cuțit de sare
- 200 g ciocolată neagră
- 200 ml Frișcă
Ultimele broșuri
Procedura
În primul rând, se pregătește aluatul pentru tarte. Puneți într-un castron făina simplă, untul, zahărul pudră, oul și un praf de sare.
Se amestecă bine ingredientele pentru a forma un aluat omogen. Lăsați aluatul să se odihnească în frigider timp de 30 de minute.
După o jumătate de oră, se întinde aluatul și se taie cercuri, care se pun în forme de tarte.
Se pune aluatul la copt în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru aproximativ 10-15 minute.
În timp ce aluatul se coace, se pregătește umplutura de ciocolată. Se încălzește frișca, dar nu se fierbe. Tăiați ciocolata neagră în bucăți mai mici și puneți-o în crema fierbinte.
Se amestecă bine amestecul rezultat până când ciocolata se topește.
Apoi împărțiți umplutura de ciocolată finită în tartelele răcite, le puteți presăra cu nuci sau le puteți stropi cu frișcă înainte de a le servi.