PUBLICITATE
Telecí karbanátky

Telecí karbanátky

Užasný recept předavaný po generace

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 112 kg Frasă de vită Adăugat la
  • 500 g Bucată de ficat de rață Adăugat la
  • 1 kg Oase de vițel și curcan pentru bulion Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
  • nucșoară Adăugat la
  • Rosemary Adăugat la
  • 100 g unt Adăugat la
  • 70 g Făină netedă Adăugat la
  • 1 dcl Vin alb uscat Adăugat la
  • 1 l Supă de vită din oase Adăugat la
  • 150 ml Smetana Adăugat la
  • 2 ks frunză de dafin Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

100 min.
1. Pasul

În vas, puneți mușchi de vită tocat, ficat de rață tăiat și măduvă de oase de vită fierte, toate se amestecă sau taie bine, se condimentează cu piper și sare.

2. Pasul

Din acest amestec se fac chiftele sau bilute care se prajesc in unt pana la auriu.

3. Pasul

Apoi sunt puse într-un sos fin de smântână, care a fost preparat după cum urmează.

4. Pasul

Topim untul, adaugam frunza de dafin, o lingura de zahar brun pe care o lasam sa se caramelizam usor in unt, presaram cu faina si amestecam bine. apoi stropim cu vin sec si supa de vitel.

5. Pasul

Se amestecă și se fierbe până se omogenizează, apoi se înmoaie cu smântână și se condimentează cu rozmarin și arpagic proaspăt, nucșoară și sare.

6. Pasul

Turnăm sosul peste chiftele și lăsăm să se gătească lent pe aragaz timp de aproximativ 15 minute.

7. Pasul

Se servește cu gnocchi de semolă din aluat bătut și ierburi proaspete.

Telecí karbanátky - pasul de preparare 1

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou