PUBLICITATE

Sursa :: FB: Recepty a rady do kuchyne I.

Tigaie de pui asiatică

Prepararea unei tigăi de pui suculente cu o notă exotică a bucătăriei tradiționale asiatice.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Amestec principal

  • 500 g piept de pui Adăugat la
  • 2 bucată The Onion Adăugat la
  • Amestec de legume Adăugat la
  • paste Adăugat la

Sos

  • 4 ro Sos de soia Adăugat la
  • 2 ro Oțet de orez Adăugat la
  • 1 Articolul Ghimbir proaspăt ras Adăugat la
  • 2 bucată căței de usturoi Adăugat la
  • 2 ro miere Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Tăiați pieptul de pui în fâșii subțiri și prăjiți-l într-o tigaie cu puțin ulei.

2. Pasul

Adăugați legumele tăiate și prăjiți-le câteva minute, până când legumele devin fragede.

3. Pasul

Într-un castron, amestecați sosul de soia, oțetul de orez, ghimbirul ras, usturoiul presat și mierea. Adăugați acest sos la carnea și legumele din tigaie.

4. Pasul

Bine amestecați și lăsați pentru un moment în tigaie, astfel încât toate aromele să se combine.

5. Pasul

Gătim pastele, le scurgem și le servim cu amestecul de carne și legume.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou