PUBLICITATE
Sursa :: FB: Recepty a rady do kuchyne I.
Tigaie de pui asiatică
Prepararea unei tigăi de pui suculente cu o notă exotică a bucătăriei tradiționale asiatice.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Amestec principal
- 500 g piept de pui
- 2 bucată The Onion
- Amestec de legume
- paste
Sos
- 4 ro Sos de soia
- 2 ro Oțet de orez
- 1 Articolul Ghimbir proaspăt ras
- 2 bucată căței de usturoi
- 2 ro miere
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Tăiați pieptul de pui în fâșii subțiri și prăjiți-l într-o tigaie cu puțin ulei.
2. Pasul
Adăugați legumele tăiate și prăjiți-le câteva minute, până când legumele devin fragede.
3. Pasul
Într-un castron, amestecați sosul de soia, oțetul de orez, ghimbirul ras, usturoiul presat și mierea. Adăugați acest sos la carnea și legumele din tigaie.
4. Pasul
Bine amestecați și lăsați pentru un moment în tigaie, astfel încât toate aromele să se combine.
5. Pasul
Gătim pastele, le scurgem și le servim cu amestecul de carne și legume.