Sursa :: Stefano Carocci from Getty Images
Tiramisu de fructe
Tiramisu de fructe este unul dintre deserturile mele preferate. La fel ca tiramisu tradițional, acesta este moale și cremos.
Ingrediente
- 500 g mascarpone
- 4 bucată ouă
- 100 g zahăr de cofetărie
- 2 pachete E-mail
- 500 g Fructe moi
- Suc de lămâie
- 50 ml Lichior
Ultimele broșuri
Procedura
Mai întâi, împărțiți ouăle în albușuri și gălbenușuri. Se bat gălbenușurile cu zahărul pudră.
Adăugați mascarpone și bateți amestecul până la omogenizare.
Se bat albușurile până când se întăresc și se încorporează ușor în amestecul de mascarpone.
Se scufundă biscuiții în lichiorul amestecat cu zeama de lămâie. Aveți grijă să nu faceți biscuiții prea moi, ei trebuie să fie înmuiați pentru un timp destul de scurt.
Se pune un strat de biscuiți înmuiați pe fundul formei, urmat de un strat de cremă.
Continuați stratificarea. Stratul superior este crema, peste care punem fructele.
Lăsați tiramisu să se odihnească în frigider câteva ore (de preferință peste noapte) pentru a permite ca aromele să se îmbine.