PUBLICITATE

Sursa :: Stefano Carocci from Getty Images

Tiramisu de fructe

Tiramisu de fructe este unul dintre deserturile mele preferate. La fel ca tiramisu tradițional, acesta este moale și cremos.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8
  • 500 g mascarpone Adăugat la
  • 4 bucată ouă Adăugat la
  • 100 g zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 2 pachete E-mail Adăugat la
  • 500 g Fructe moi Adăugat la
  • Suc de lămâie Adăugat la
  • 50 ml Lichior Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Mai întâi, împărțiți ouăle în albușuri și gălbenușuri. Se bat gălbenușurile cu zahărul pudră.

2. Pasul

Adăugați mascarpone și bateți amestecul până la omogenizare.

3. Pasul

Se bat albușurile până când se întăresc și se încorporează ușor în amestecul de mascarpone.

4. Pasul

Se scufundă biscuiții în lichiorul amestecat cu zeama de lămâie. Aveți grijă să nu faceți biscuiții prea moi, ei trebuie să fie înmuiați pentru un timp destul de scurt.

5. Pasul

Se pune un strat de biscuiți înmuiați pe fundul formei, urmat de un strat de cremă.

6. Pasul

Continuați stratificarea. Stratul superior este crema, peste care punem fructele.

7. Pasul

Lăsați tiramisu să se odihnească în frigider câteva ore (de preferință peste noapte) pentru a permite ca aromele să se îmbine.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou