PUBLICITATE
Tocăniță de curcan cu smântână
Rețeta pentru tocăniță de curcan foarte gustoasă cu smântână. Se potrivește cu paste.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Ingredientele principale
- 500 g Carne de curcan
- 2 ks The Onion
- 2 ks usturoi
- 200 ml smântână pentru frișcă
Condimente și ierburi
- 1 linguriță sare
- 1 linguriță piper negru măcinat
- 1 linguriță busuioc
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Într-o tigaie de dimensiuni medii, topim untul și adăugăm ceapa și usturoiul tăiate. Le prăjim până se înmoaie.
2. Pasul
Adăugăm carnea de curcan tăiată și o rumenim pe toate părțile până devine aurie.
3. Pasul
Adăugăm sare, piper și busuioc la carne. Apoi amestecăm amestecul.
4. Pasul
Turnăm smântâna pentru frișcă în tigaie și o lăsăm să fiarbă lent la foc mediu.
5. Pasul
Când sosul este suficient de gros, dăm tigaia la o parte de pe foc. Soteul de curcan cu smântână este gata.