PUBLICITATE

Tocăniță de porc

Tocănița noastră preferată de porc

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 750 g carne de porc Adăugat la
  • 1 The Onion Adăugat la
  • 1 ro untură Adăugat la
  • Condimente pentru friptura de porc Adăugat la
  • 2 căței de usturoi Adăugat la
  • paprika măcinată - dulce Adăugat la
  • Sare Adăugat la
  • piper negru măcinat Adăugat la
  • chimen Adăugat la
  • Ardei Adăugat la
  • roșii cherry Adăugat la
  • 1 cartof Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Tocăm ceapa în bucăți mici și o călim în grăsime până devine sticloasă. Apoi adăugăm carnea spălată și tăiată cuburi și o prăjim împreună cu ceapa până când se 'strânge'.

2. Pasul

Adăugăm usturoi tăiat, ardei roșu dulce, carnea de porc coapte, chimen și turnăm puțină apă.

3. Pasul

Carnea de porc miroase frumos când adăugați roșii și ardei. Sunt suficiente 1-2 roșii cherry și aproximativ 1/3 ardei. Când roșiile se înmoaie, las roșii pe piele, dar dacă nu vă deranjează, lăsați-le acolo.

4. Pasul

Adaug sarea doar atunci când carnea este pe jumătate gătită și îngroș mâncarea cu un cartof dat pe răzătoare. Gustă fantastic cu orice fel de garnitură.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou