PUBLICITATE
Tocăniță de porc
Tocănița noastră preferată de porc
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 750 g carne de porc
- 1 The Onion
- 1 ro untură
- Condimente pentru friptura de porc
- 2 căței de usturoi
- paprika măcinată - dulce
- Sare
- piper negru măcinat
- chimen
- Ardei
- roșii cherry
- 1 cartof
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
40 min.
1. Pasul
Tocăm ceapa în bucăți mici și o călim în grăsime până devine sticloasă. Apoi adăugăm carnea spălată și tăiată cuburi și o prăjim împreună cu ceapa până când se 'strânge'.
2. Pasul
Adăugăm usturoi tăiat, ardei roșu dulce, carnea de porc coapte, chimen și turnăm puțină apă.
3. Pasul
Carnea de porc miroase frumos când adăugați roșii și ardei. Sunt suficiente 1-2 roșii cherry și aproximativ 1/3 ardei. Când roșiile se înmoaie, las roșii pe piele, dar dacă nu vă deranjează, lăsați-le acolo.
4. Pasul
Adaug sarea doar atunci când carnea este pe jumătate gătită și îngroș mâncarea cu un cartof dat pe răzătoare. Gustă fantastic cu orice fel de garnitură.