PUBLICITATE
Tort cu umplutura de cocos si piersici
Un excelent tort cu brânză de vaci și cocos, specializat cu piersici în conservă. Dacă aveți prea multe conserve, încercați să completați tortul cu ele.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
10
Des
- 150 g Faina de spelta neteda
- 50 g fulgi de ovăz
- 50 g îndulcitor erythritol
- 60 g ulei de nucă de cocos
- 1 bucată gălbenuș
- 3 ro apă
Umplutură
- 150 g brânză de vaci cu cocoloașe
- 100 g brânză de vaci fină
- 60 g nucă de cocos rasă
- 1 ks ou
- 30 g îndulcitorul eritritol
- Piersici conservate
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Amestecăm toate ingredientele pentru aluat. Tapetăm o formă cu diametrul de 20 cm cu hârtie de copt. Aproximativ 2/3 din amestecul obținut îl apăsăm uniform pe fundul formei.
2. Pasul
Umplutura o preparăm amestecând brânză de vaci, cocos, îndulcitor și gălbenuș. La final, încorporăm albușul bătut spumă. Punem umplutura de cocos pe aluatul pregătit. Așezăm piersici conservate, tăiate în bucăți mai mici, peste umplutură. Zdrobim restul de aluat deasupra.
3. Pasul
Coacem la temperatura de 170 de grade timp de 35 de minute.