PUBLICITATE
Tort cu umplutura de cocos si piersici

Tort cu umplutura de cocos si piersici

Un excelent tort cu brânză de vaci și cocos, specializat cu piersici în conservă. Dacă aveți prea multe conserve, încercați să completați tortul cu ele.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10

Des

  • 150 g Faina de spelta neteda Adăugat la
  • 50 g fulgi de ovăz Adăugat la
  • 50 g îndulcitor erythritol Adăugat la
  • 60 g ulei de nucă de cocos Adăugat la
  • 1 bucată gălbenuș Adăugat la
  • 3 ro apă Adăugat la

Umplutură

  • 150 g brânză de vaci cu cocoloașe Adăugat la
  • 100 g brânză de vaci fină Adăugat la
  • 60 g nucă de cocos rasă Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la
  • 30 g îndulcitorul eritritol Adăugat la
  • Piersici conservate Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Amestecăm toate ingredientele pentru aluat. Tapetăm o formă cu diametrul de 20 cm cu hârtie de copt. Aproximativ 2/3 din amestecul obținut îl apăsăm uniform pe fundul formei.

2. Pasul

Umplutura o preparăm amestecând brânză de vaci, cocos, îndulcitor și gălbenuș. La final, încorporăm albușul bătut spumă. Punem umplutura de cocos pe aluatul pregătit. Așezăm piersici conservate, tăiate în bucăți mai mici, peste umplutură. Zdrobim restul de aluat deasupra.

3. Pasul

Coacem la temperatura de 170 de grade timp de 35 de minute.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou