PUBLICITATE
Tort de brânză crud

Tort de brânză crud

Cheesecake de caramel, fără coacere.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6

DESEORI

  • 125 g Biscuiti integrali Adăugat la
  • 60 g Unt animal Adăugat la

CREMĂ DE BRÂNZĂ

  • 250 g Brânză de vaci degresată fină Adăugat la
  • 200 g Crema de brânză Adăugat la
  • 125 g Frisca pentru bătut Adăugat la
  • 60 g zahăr de cofetărie Adăugat la

STRAT DE CARAMEL

  • 65 g zahăr cristal Adăugat la
  • 35 g unt Adăugat la
  • 50 ml smântână pentru frișcă Adăugat la
  • după gust Sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

COS: Zdrobim biscuitii și ii mixam până devin o făină fină. Îi stropim cu unt topit și formăm un aluat pe care îl preșăm într-o formă de copt. Punem la frigider.

2. Pasul

CREMĂ DE BRÂNZĂ: Mixăm totul împreună, cu excepția smântânii. Din smântână batem frisca, pe care o încorporăm ulterior cu lingura în amestecul de brânză. Distribuim crema pregătită peste corp. Lăsăm la răcit.

3. Pasul

STRAT DE CARAMEL: Într-o cratiță, amestecăm zahărul până se dizolvă complet și se formează un lichid maro. Adăugăm unt topit. Apoi turnăm cu grijă smântâna și amestecăm o vreme. Adăugăm un pic de sare, amestecăm.

4. Pasul

Lăsam să se răcească puțin. În cele din urmă, turnăm caramelul lichid încă cald pe tort și îl punem în frigider pentru câteva ore.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou