PUBLICITATE
Tort de brânză crud
Cheesecake de caramel, fără coacere.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
6
DESEORI
- 125 g Biscuiti integrali
- 60 g Unt animal
CREMĂ DE BRÂNZĂ
- 250 g Brânză de vaci degresată fină
- 200 g Crema de brânză
- 125 g Frisca pentru bătut
- 60 g zahăr de cofetărie
STRAT DE CARAMEL
- 65 g zahăr cristal
- 35 g unt
- 50 ml smântână pentru frișcă
- după gust Sare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
COS: Zdrobim biscuitii și ii mixam până devin o făină fină. Îi stropim cu unt topit și formăm un aluat pe care îl preșăm într-o formă de copt. Punem la frigider.
2. Pasul
CREMĂ DE BRÂNZĂ: Mixăm totul împreună, cu excepția smântânii. Din smântână batem frisca, pe care o încorporăm ulterior cu lingura în amestecul de brânză. Distribuim crema pregătită peste corp. Lăsăm la răcit.
3. Pasul
STRAT DE CARAMEL: Într-o cratiță, amestecăm zahărul până se dizolvă complet și se formează un lichid maro. Adăugăm unt topit. Apoi turnăm cu grijă smântâna și amestecăm o vreme. Adăugăm un pic de sare, amestecăm.
4. Pasul
Lăsam să se răcească puțin. În cele din urmă, turnăm caramelul lichid încă cald pe tort și îl punem în frigider pentru câteva ore.