PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/9H9fEZg9dcBA_9I525Qh/5355bdc9a55f1811a958de5963ef72.jpeg)
Sursa :: barol16 from Getty Images
Tort de cacao cu nuci
Acest tort de cacao cu nuci este foarte simplu și delicios.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
12
Adesea
- 250 g făină simplă specială
- 3 ks ouă
- 1 ambalare Praf de copt
- 50 g Cacao olandeză
- 200 g zahăr
- 1 ceașcă lapte
- 150 g Nuci
- 2 ro Miere
Altele
- 150 g cacao
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Într-un bol, amestecați toate ingredientele uscate pentru aluat.
2. Pasul
Adăugați ouăle și laptele și amestecați bine pentru a obține un aluat fin.
3. Pasul
Zdrobiți nucile și amestecați-le cu miere.
4. Pasul
Amestecați des cu nuci.
5. Pasul
Coaceți prăjitura în cuptorul preîncălzit la o temperatură de 180 de grade timp de aproximativ 40 de minute.
6. Pasul
Înainte de servire, lăsați tortul să se răcească și presărați cu cacao.