PUBLICITATE
Sursa :: FB: Prešporský fajnšmeker
Tort de căpșuni cu frișcă
Surprindeți-vă familia sau prietenii cu acest tort de căpșuni cu frișcă simplu și delicios.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Des
- 250 g făină autogresată
- 125 g zahăr
- 125 g unt
- 1 ks ou
Umplutura
- 500 g Căpșuni
- 200 g zahăr
- 200 ml smântână pentru frișcă
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Amestecați toate ingredientele pentru aluat.
2. Pasul
Desfasoară frecvent și puneți-o în forme de copt.
3. Pasul
Punei căpșunile pe aluat și coaceți-l în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de aproximativ 30 de minute.
4. Pasul
După coacere, lăsați-l să se răcească și ungeți-l cu frișcă bătută.