PUBLICITATE
Sursa :: PingPongCat from Getty Images
Tort de cocos fără făină
Rețetă de tort de cocos fără făină, potrivită și pentru persoanele cu boala celiacă.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
12
- 4 bucată ou
- 1⁄2 cană zahăr cristal
- 1 bucată zahăr vanilat
- 1 cană smântână pentru frișcă
- 21⁄2 cană nucă de cocos rasă
- 1 ro praf de copt
- Prinde sare
- Zahăr pudră pentru presărat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
În bol, amestecăm ouăle cu zahărul.
2. Pasul
Adăugăm smântână, amestecăm și la final adăugăm cocosul amestecat cu sare.
3. Pasul
De obicei, o punem pentru 30 de minute în frigider.
4. Pasul
Încălzim cuptorul la 180ºC și căptușim tava cu hârtie de copt.
5. Pasul
In aluatul răcit, amestecăm praful de copt și îl stratificăm în formă.
6. Pasul
Coacem prajitura de cocos fara faina in cuptorul incalzit la 180°C timp de 35 de minute.
7. Pasul
După coacere, îl presărăm cu zahăr pudră.