PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/jPyWb2h_f2zR2ZPUV10K/cfbce904b1150db27d3759ac9fc4f4.jpeg)
Tort de dovlecei
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
10
Ingrediente
- 220 g Dovlecel ras
- 300 g De faina semi-grosiera
- 100 ml Ulei
- 3 ouă
- 100 ml Lapte
- 1 bal Pudră de copt din ghimbir
- 2 linguri Zahăr din trestie
- 1 Lingura Scorțișoară
- 3 Lingura cacao
Glazură
- Gem
- gem
- răzuit nucă de cocos
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Pentru coacere am folosit o formă rotundă cu un diametru de 22cm.
2. Pasul
Curățăm dovlecelul și îl dăm pe răzătoarea mică, adăugăm ouăle, laptele și uleiul și le mixăm împreună.
3. Pasul
Adăugăm făină, praf de copt, scorțișoară, zahăr și cacao carob și amestecăm din nou.
4. Pasul
Aluatul se toarnă într-o formă tapetată cu hârtie și se introduce în cuptorul preîncălzit.
5. Pasul
Coacem la 180/30-35 de minute.
6. Pasul
Alegem, lăsăm să se răcească.
7. Pasul
Ungeți cu gem și presărați cu nucă de cocos.
8. Pasul
Poftă bună!