PUBLICITATE

Tort de dovlecei

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10

Ingrediente

  • 220 g Dovlecel ras Adăugat la
  • 300 g De faina semi-grosiera Adăugat la
  • 100 ml Ulei Adăugat la
  • 3 ouă Adăugat la
  • 100 ml Lapte Adăugat la
  • 1 bal Pudră de copt din ghimbir Adăugat la
  • 2 linguri Zahăr din trestie Adăugat la
  • 1 Lingura Scorțișoară Adăugat la
  • 3 Lingura cacao Adăugat la

Glazură

  • Gem Adăugat la
  • gem Adăugat la
  • răzuit nucă de cocos Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Pentru coacere am folosit o formă rotundă cu un diametru de 22cm.

2. Pasul

Curățăm dovlecelul și îl dăm pe răzătoarea mică, adăugăm ouăle, laptele și uleiul și le mixăm împreună.

3. Pasul

Adăugăm făină, praf de copt, scorțișoară, zahăr și cacao carob și amestecăm din nou.

4. Pasul

Aluatul se toarnă într-o formă tapetată cu hârtie și se introduce în cuptorul preîncălzit.

5. Pasul

Coacem la 180/30-35 de minute.

6. Pasul

Alegem, lăsăm să se răcească.

7. Pasul

Ungeți cu gem și presărați cu nucă de cocos.

8. Pasul

Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou