PUBLICITATE
Tort de mere și pere răsturnat

Tort de mere și pere răsturnat

Merele într-un tort sunt pur și simplu clasice. Și din nou, se pot inventa o mulțime de rețete cu ele. De data aceasta am încercat ceva răsturnat și am completat merele cu pere.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Ingrediente

  • spray cu ulei de nucă de cocos Adăugat la
  • zahăr din nucă de cocos Adăugat la
  • 3 Pere mici Adăugat la
  • 1 bucată Un măr mare Adăugat la

Adesea

  • 100 g Făină de ovăz Adăugat la
  • 100 g Faina de spelta neteda Adăugat la
  • 30 g De proteina de vanilie sau faina Adăugat la
  • 1 bucată praf de copt Adăugat la
  • 40 g xilitol Adăugat la
  • 12 Articolul Cardamom Adăugat la
  • 2 linguriță Scorțișoară Adăugat la
  • 3 ou Adăugat la
  • 100 ml lapte Adăugat la
  • 50 ml ulei Adăugat la
  • 1 bucată Pere Adăugat la
  • 1 bucată Mere Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

35 min.
1. Pasul

Învelim exteriorul unei forme cu diametrul de 22cm în folie de aluminiu, pentru siguranță, pentru a preveni scurgerea. Stropește interiorul (sau ungeți) cu ulei de cocos și presărați cu zahăr de cocos. Merele și perele le tăiem felii și le așezăm pe fundul formei.

2. Pasul

Pregătire drum:

3. Pasul

Batem albusurile până devin spumă tare. Într-un bol, amestecăm ingredientele uscate, adăugăm gălbenușurile, uleiul, laptele și perele și merele mixate. La final, încorporăm albușurile.

4. Pasul

Turnăm frecvent peste pere și mere și coacem la o temperatură de 170 de grade aproximativ 35 de minute.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou