PUBLICITATE
Tort de mere și pere răsturnat
Merele într-un tort sunt pur și simplu clasice. Și din nou, se pot inventa o mulțime de rețete cu ele. De data aceasta am încercat ceva răsturnat și am completat merele cu pere.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
Ingrediente
- spray cu ulei de nucă de cocos
- zahăr din nucă de cocos
- 3 Pere mici
- 1 bucată Un măr mare
Adesea
- 100 g Făină de ovăz
- 100 g Faina de spelta neteda
- 30 g De proteina de vanilie sau faina
- 1 bucată praf de copt
- 40 g xilitol
- 1⁄2 Articolul Cardamom
- 2 linguriță Scorțișoară
- 3 ou
- 100 ml lapte
- 50 ml ulei
- 1 bucată Pere
- 1 bucată Mere
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
35 min.
1. Pasul
Învelim exteriorul unei forme cu diametrul de 22cm în folie de aluminiu, pentru siguranță, pentru a preveni scurgerea. Stropește interiorul (sau ungeți) cu ulei de cocos și presărați cu zahăr de cocos. Merele și perele le tăiem felii și le așezăm pe fundul formei.
2. Pasul
Pregătire drum:
3. Pasul
Batem albusurile până devin spumă tare. Într-un bol, amestecăm ingredientele uscate, adăugăm gălbenușurile, uleiul, laptele și perele și merele mixate. La final, încorporăm albușurile.
4. Pasul
Turnăm frecvent peste pere și mere și coacem la o temperatură de 170 de grade aproximativ 35 de minute.