PUBLICITATE
Sursa :: Sprea Spa from Getty Images
Tort de morcovi și migdale fără făină
Un tort excelent de morcovi și migdale fără făină, de savurat cu o cafea sau un ceai.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
12
- 3 Complet morcovi mari
- 200 grame Alune
- 4 ks Ouă mari
- 200 grame zahăr
- 1 linguriță extract de vanilie
- 2 lingurițe Pulbere de copt
- zahăr de cofetărie
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 180°C. Curățați morcovii și radeți-i. Măcinați migdalele până devin fine.
2. Pasul
Separam albușurile de gălbenușuri. Mixați gălbenușurile cu zahărul și extractul de vanilie până se spumează. Apoi adăugați morcovii rasați și migdalele și amestecați. Bateți albușurile în spumă tare și apoi încorporați-le cu grijă.
3. Pasul
Turnați aluatul frecvent într-o formă unsă și lăsați-l să se coacă în cuptor aproximativ 50 de minute.
4. Pasul
După răcire, presărați-l cu zahăr pudră.