PUBLICITATE

Sursa :: Sprea Spa from Getty Images

Tort de morcovi și migdale fără făină

Un tort excelent de morcovi și migdale fără făină, de savurat cu o cafea sau un ceai.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12
  • 3 Complet morcovi mari Adăugat la
  • 200 grame Alune Adăugat la
  • 4 ks Ouă mari Adăugat la
  • 200 grame zahăr Adăugat la
  • 1 linguriță extract de vanilie Adăugat la
  • 2 lingurițe Pulbere de copt Adăugat la
  • zahăr de cofetărie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180°C. Curățați morcovii și radeți-i. Măcinați migdalele până devin fine.

2. Pasul

Separam albușurile de gălbenușuri. Mixați gălbenușurile cu zahărul și extractul de vanilie până se spumează. Apoi adăugați morcovii rasați și migdalele și amestecați. Bateți albușurile în spumă tare și apoi încorporați-le cu grijă.

3. Pasul

Turnați aluatul frecvent într-o formă unsă și lăsați-l să se coacă în cuptor aproximativ 50 de minute.

4. Pasul

După răcire, presărați-l cu zahăr pudră.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou