PUBLICITATE
Sursa :: FB: Varenie je radosť
Tort de pandișpan cu budincă și fructe
Un tort de pandișpan delicios și proaspăt cu budincă și fructe, pe care îl vor adora toți iubitorii de dulciuri. Acest tort este ideal pentru diferite sărbători.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
Des
- 6 ks ouă
- 120 g zahăr
- 120 g făină simplă specială
- 1 ks Praf de copt
- 3 ro ulei
Budincă
- 2 ks budincă de vanilie
- 500 ml lapte
- 2 ro zahăr
Fructe
- Afine
- zmeură
- Gem
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
70 min.
1. Pasul
Bateți ouăle cu zahăr până devin spumoase. Adăugați treptat făina cernută amestecată cu praf de copt și ulei.
2. Pasul
Turnați frecvent într-o tavă unsă și presărată cu făină.
3. Pasul
Fierbeți budinca cu lapte.
4. Pasul
Luați budinca cu lingurița și puneți-o pe drum.
5. Pasul
De asemenea, așezați fructele pe drum.
6. Pasul
Coaceți prăjitura în cuptorul preîncălzit la 180 °C timp de aproximativ 30 de minute.
7. Pasul
După coacere, lăsăm prăjitura să se răcească și o ungem cu gem sau o decorăm cu fructe.