PUBLICITATE

Sursa :: FB: Varenie je radosť

Tort de pandișpan cu budincă și fructe

Un tort de pandișpan delicios și proaspăt cu budincă și fructe, pe care îl vor adora toți iubitorii de dulciuri. Acest tort este ideal pentru diferite sărbători.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Des

  • 6 ks ouă Adăugat la
  • 120 g zahăr Adăugat la
  • 120 g făină simplă specială Adăugat la
  • 1 ks Praf de copt Adăugat la
  • 3 ro ulei Adăugat la

Budincă

  • 2 ks budincă de vanilie Adăugat la
  • 500 ml lapte Adăugat la
  • 2 ro zahăr Adăugat la

Fructe

  • Afine Adăugat la
  • zmeură Adăugat la
  • Gem Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

70 min.
1. Pasul

Bateți ouăle cu zahăr până devin spumoase. Adăugați treptat făina cernută amestecată cu praf de copt și ulei.

2. Pasul

Turnați frecvent într-o tavă unsă și presărată cu făină.

3. Pasul

Fierbeți budinca cu lapte.

4. Pasul

Luați budinca cu lingurița și puneți-o pe drum.

5. Pasul

De asemenea, așezați fructele pe drum.

6. Pasul

Coaceți prăjitura în cuptorul preîncălzit la 180 °C timp de aproximativ 30 de minute.

7. Pasul

După coacere, lăsăm prăjitura să se răcească și o ungem cu gem sau o decorăm cu fructe.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou