PUBLICITATE
Tort de pere făcut din făină fără gluten

Tort de pere făcut din făină fără gluten

Îmi place să experimentez în bucătărie și la copt. Astfel s-a născut acest tort, pentru care am decis să folosesc făină de tapioca fără gluten.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 80 g făină de tapioca Adăugat la
  • 100 g făină de orez Adăugat la
  • 40 g proteine de vanilie Adăugat la
  • 40 g Eritritol vanilie Adăugat la
  • 1 linguriță praf de copt Adăugat la
  • 1 Articolul bicarbonat de sodiu Adăugat la
  • 1 Articolul Scorțișoară Adăugat la
  • 1 Articolul condimente pentru turtă dulce Adăugat la
  • 1 ro Unelte Adăugat la
  • 150 ml lapte Adăugat la
  • 2 ou Adăugat la
  • 2 Pere Adăugat la
  • gem de cireșe Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Într-un bol amestecăm ingredientele uscate. Adăugăm lapte și gălbenușuri. Curățăm perele și le dăm pe răzătoarea mare. Adăugăm perele rase în aluat. La final, batem albușurile în spumă și le incorporăm în aluat. Coacem la 180 de grade timp de 40 de minute.

2. Pasul

După coacere, tăiem suprafața neregulată. Ungem prăjitura cu un strat gros de gem și presărăm deasupra blatul tăiat.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou