PUBLICITATE
Tort de pere făcut din făină fără gluten
Îmi place să experimentez în bucătărie și la copt. Astfel s-a născut acest tort, pentru care am decis să folosesc făină de tapioca fără gluten.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
6
- 80 g făină de tapioca
- 100 g făină de orez
- 40 g proteine de vanilie
- 40 g Eritritol vanilie
- 1 linguriță praf de copt
- 1 Articolul bicarbonat de sodiu
- 1 Articolul Scorțișoară
- 1 Articolul condimente pentru turtă dulce
- 1 ro Unelte
- 150 ml lapte
- 2 ou
- 2 Pere
- gem de cireșe
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Într-un bol amestecăm ingredientele uscate. Adăugăm lapte și gălbenușuri. Curățăm perele și le dăm pe răzătoarea mare. Adăugăm perele rase în aluat. La final, batem albușurile în spumă și le incorporăm în aluat. Coacem la 180 de grade timp de 40 de minute.
2. Pasul
După coacere, tăiem suprafața neregulată. Ungem prăjitura cu un strat gros de gem și presărăm deasupra blatul tăiat.