Sursa :: Petardj from Getty Images
Tort rapid de fructe
Prăjitură de fructe gustoasă și rapidă cu mascarpone, pe care chiar și un începător în bucătărie o poate pregăti.
Ingrediente
Pe corp:
- 200 g făină
- 150 g Zahăr
- 125 g Unt
- 4 bucată ouă
- 1 lingură Praf de copt
Pentru cremă:
- 500 g mascarpone
- 200 g zahăr de cofetărie
- Suc de lămâie
Pentru decorare:
- fructe proaspete
Ultimele broșuri
Procedura
Începi prin a pregăti coaja de tort. Într-un castron, amestecați făina, zahărul, untul, ouăle și praful de copt. Aluatul trebuie să fie neted și fără cocoloașe, așa că îl amesteci bine. Apoi turnați aluatul în forma de tort și coaceți-l în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de aproximativ 20 - 25 de minute.
Fie coaceți o porție dublă și tăiați-o, fie coaceți 2 cochilii separate.
În timp ce se coace crusta, se prepară crema de mascarpone. Amestecați bine mascarpone, zahărul și sucul de lămâie până când obțineți o consistență cremoasă.
Când prăjitura s-a răcit, se întinde crema de mascarpone deasupra și se pun fructele proaspete.
Lasă această prăjitură cu fructe la frigider cel puțin o oră sau două pentru ca crema să se întărească bine.