PUBLICITATE

Sursa :: Petardj from Getty Images

Tort rapid de fructe

Prăjitură de fructe gustoasă și rapidă cu mascarpone, pe care chiar și un începător în bucătărie o poate pregăti.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Pe corp:

  • 200 g făină Adăugat la
  • 150 g Zahăr Adăugat la
  • 125 g Unt Adăugat la
  • 4 bucată ouă Adăugat la
  • 1 lingură Praf de copt Adăugat la

Pentru cremă:

  • 500 g mascarpone Adăugat la
  • 200 g zahăr de cofetărie Adăugat la
  • Suc de lămâie Adăugat la

Pentru decorare:

  • fructe proaspete Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Începi prin a pregăti coaja de tort. Într-un castron, amestecați făina, zahărul, untul, ouăle și praful de copt. Aluatul trebuie să fie neted și fără cocoloașe, așa că îl amesteci bine. Apoi turnați aluatul în forma de tort și coaceți-l în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de aproximativ 20 - 25 de minute.

2. Pasul

Fie coaceți o porție dublă și tăiați-o, fie coaceți 2 cochilii separate.

3. Pasul

În timp ce se coace crusta, se prepară crema de mascarpone. Amestecați bine mascarpone, zahărul și sucul de lămâie până când obțineți o consistență cremoasă.

4. Pasul

Când prăjitura s-a răcit, se întinde crema de mascarpone deasupra și se pun fructele proaspete.

5. Pasul

Lasă această prăjitură cu fructe la frigider cel puțin o oră sau două pentru ca crema să se întărească bine.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou