PUBLICITATE

Sursa :: Timolina from Canva

Tortă cu mere și caramel

Această tortă cu mere și caramel este o modalitate minunată de a transforma merele obișnuite în ceva uimitor.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Adesea

  • 200 g făină simplă specială Adăugat la
  • 125 g unt Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la
  • 80 g zahăr Adăugat la
  • 1 ro Praf de copt Adăugat la

Conținut

  • 4 ks Mere Adăugat la
  • 100 g zahăr Adăugat la
  • 1 ro Scorțișoară Adăugat la

Caramel

  • 200 g zahăr Adăugat la
  • 100 ml Frisca pentru bătut Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180°C.

2. Pasul

Într-un bol, amestecați făina, untul, oul, zahărul și praful de copt. Framantați aluatul și lăsați-l să se odihnească în frigider.

3. Pasul

Conținut: Curățăm merele, înlăturăm sâmburii și tăiem în cubulețe mici și subțiri. Adăugăm zahăr și scorțișoară și lăsăm să se odihnească.

4. Pasul

Frecvent coacem în cuptor timp de 40 de minute.

5. Pasul

Caramel: În tigaie topim zahărul, adăugăm smântână și amestecăm până când zahărul se topește complet.

6. Pasul

Pe tortul copt punem mere și le stropim cu caramel.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou