:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/-z0PSFdDX5DzTdTcMXMl/241b174fa73fd26ddf6b388f3085c2.jpeg)
Tortă de căpșuni răcoritoare
Astăzi v-am pregătit o tortă de căpșuni, care poate fi realizată cu ușurință de către oricine. Recunosc, mi-am revizuit rețeta mea pentru tortul de biscuiți și am înlocuit biscuiții cu un blat fin și pufos. În tort, se află un strat delicios de căpșuni.
Ingrediente
Pe drum:
- 4 bucată ou
- 165 g zahăr semolă
- 4 lingură ulei vegetal
- 180 g făină simplă specială
- 1 ro pastă de vanilie
Pentru crema:
- 400 ml frișcă bătută
- 300 g smântână acră
- 2 lingură zahăr vanilat
- 1 Articolul coajă de lămâie
La partea cu fructe:
- 200 g Piure de căpșuni
- 1 ks Jeleu de tort rosu
Pentru decorare:
- 200 g Căpșuni
- mentă
Ultimele broșuri
Procedura
De multe ori pregătim astfel încât separat gălbenușurile de albușuri. Adaugăm zahăr și sare la albușuri și batem până când avem niște vârfuri ferme. Adăugăm gălbenușurile amestecate cu ulei, pasta de vanilie și amestecăm bine, iar la final încorporăm cu grijă făina cernută. Coacem într-o formă cu diametrul de 19 cm, care este acoperită cu hârtie de copt și pe margini este unsă cu unt. Temperatura este de 180 de grade pentru 45 de minute în modul de încălzire de sus-jos. După coacerea blatului, îl împărțim în 2 părți.
Vom pregăti crema amestecând frișca bătută cu 3PL de zahăr vanilat și restul ingredientelor. Și vom adăuga treptat pe corpuri folosind un săculeț decorativ, în așa fel încât între fiecare strat adăugăm și căpșuni tăiate. Pentru cel de-al doilea etaj al tortului, vom pregăti umplutura de fructe conform instrucțiunilor de pe ambalajul gelatinei pentru tort, unde în loc de o parte din apă vom adăuga piure de căpșuni.
SUGESTIE: Putem folosi și alte fructe de sezon și, de asemenea, dacă vrem să ne simplificăm timpul - în loc de corp, vom folosi biscuiți sau alte fursecuri.