PUBLICITATE
Sursa :: Fotosmurf03 from Getty Images
Tortă de ciocolată și căpșuni
Această tortă este combinația perfectă de blat de cacao ușor amărui și căpșuni ușor acide. Este un desert simplu care îți va revigora papilele gustative și te va umple de fericire.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
Foarte des
- 200 g zahăr brun
- 200 g făină autogresată
- 100 g Cacao în pulbere
- 200 g margarină
- 4 ks ouă
- 1 ks Pudră de copt
Conținut
- 500 g Căpșuni
- Gem de capsuni
Glaçură
- ciocolată
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
120 min.
1. Pasul
Coaceți aluatul. Preîncălziți cuptorul la 180°C. Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele pentru aluat și apoi turnați aluatul pe o tavă. Coaceți aproximativ 30 de minute. Lăsați-l să se răcească.
2. Pasul
Căpșunile se clătesc și se taie.
3. Pasul
Taiati tortul în jumătate după coacere, întindeți gemul și puneți căpșuni între ele.
4. Pasul
Turnați ciocolată peste tort și decorați-l după imaginația dvs.